Vores efterskole: En efterskole med fokus på outdoor, natur, adventure, studieture og rejser

Vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland har uden tvivl noget for enhver smag. Det er nemlig en vidtfavnende efterskole, der byder på mange forskelligartede studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og vægten lægges derfor selvsagt på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsarter som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end bare idræt. I kraft af sine naturskønne omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du som elev kan prøve kræfter med sjove og aktive fokusfag – for eksempel adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i f.eks. design eller musik. I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Efter efterskolens daglige undervisning, vil du med garanti – også udenfor skoletiden – få et væld af oplevelser. Det sker både i form af de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme på hele to studieture til udlandet. Én studietur går til Norge, og på denne tur får eleverne med fokusfaget outdoor, chancen for at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne studietur er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

På trods af du ikke er sportsinteresseret, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde flere fag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>