Vedrørende brug af udklædningsforretninger, kassebukser på mode og 80’er outfit/80’er look

Fnis, der er temmelig meget 80′er look der er et hit igen igen. Jeg mener, det er temmelig komisk. Fordi nu nærmer vi os, det faktum at 80’er outfit jeg personligt som barn gik rundt i er blevet moderne nu igen. Altså både 80’er look og 70’er look er smart – undertegnede har i tirsdags opdaget mørkeblå kassebukser i butikkerne. Ergo hitter looks fra 90′erne også snart.

Jeg bli’r mega inspireret af det her skriv omkring 80′er outfit - http://dramashop.dk/kostume/category/80erne-45/ – og 80′er look. Sku’ jeg ik foreslå at samle mine veninder og venner til 80′er look fest ,hvor alle der kommer er klædt i 80er outfit og hygge til diskomusik.

Mangler du et 80’er outfit til 80′er festen eller bare fordi du synes, 80’er look virker cool? Så kan man såvel tage et kig i udklædningsforretninger efter 80’er outfit og forene de ting og det tøj du har fundet dér i 80’er look med andet fra forretningerne på gågaden. Der er optimistiske muligheder for at være heldig at finde benvarmere og andet i 80’er look passer passer til 80’er outfit i butikskæder. Men hvis du har travlt, så er kostumeforrretninger det fine sted at finde et overbevisende 80ér outfit. De holder rimelige priser og stort sortiment af tøj og tilbehør med 80’er look.