Valg af havehegn – pigerne og jeg vil have sammensat

Fra min fine stilling, hvor jeg havde været ansat i adskillige årtier plus havde det godt, blev jeg desværre afskediget for få årtier siden. Uheldigt nok gik det ej så fantastisk med virksomheden, så de var nødsaget til at opsige utallige folk, & jeg blev blandt de ramte. Jeg tænkte, at det evt. var en mulighed for at prøve kræfter med nogle af mine andre talenter, dog selvfølgelig blev jeg ganske trist. Jeg opdagede jo, at det var en del vanskeligere, sammenlignet med hvad jeg havde forventet, men jeg begyndte med at søge en ny stilling, så snart jeg fik chancen.

Jeg modtog jo nej, samt det virkede for det første super problematisk at finde gode jobs. Efterfølgende besluttede jeg mig for at forsøge med vikarservice {http://ir-group.dk/}, af den årsag at jeg fik meddelt, at det er en super metode til at komme ind i arbejdsverdenen på ny. Sådan at vikarservice var i stand til at opbygge min fil plus opsøge de fuldstændig passende stillinger, skulle jeg udsættes for en del tests såvel som interviews. Jeg blev faktisk snildt ansat i en virksomhed, der manglede en vikar København {http://ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt}, & det blev aftalt, at jeg skulle arbejde der som vikar København i ni uger. Det føles helt sikkert bedre at være vikar København sammenlignet med at blive uden arbejde, men brugende vikarservice bliver man normalt trist nok ej tilbudt et permanent arbejde. Heldigt nok blev cheferne så glade for mit arbejde som værende vikar Sjælland {http://ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt}, at de valgte at fastansætte mig efter de 8 måneder.