Tips om dramashop til køb af sidste skoledag kostumer

Det var sindsygt fantastisk i mandags, hvor min klasse markerede sidste skoledag. Hele U-klassen spiste brunch hos Henriette og derhjemme roste vi kammeraternes sidste skoledag kostumer. Jeg var klædt ud som en elefant som jeg købte på Dramashop.dk og Odettes sidste skoledag kostume var mexicaner. Hun havde helt selv syet det fine sidste skoledag kostume. Hende min veninde er ret fantasifuld. Det kan jeg ikke rigtig. Så jeg har googlet efter sidste skoledag kostumer hvor jeg faldt over mit sidste skoledag kostume butikken dramashop.dk.

Inden jeg og klassen skulle ses med resten af årgangen fik vi taget mange fjogede billeder af alle og enhver i vores sidste skoledag kostumer. Laust havde så også handlet sit sidste skoledag kostume i Dramashop. Gudskelov var valget ikke faldet på samme outfit. Hehe. Orker faktisk ikk vade rundt iført det samme som ham

Efter fis med vores selfies med sidste skoledag kostumer skulle klassen videre i teksten. Mit sidste skoledag kostume hos dramashop.dk scorede adskillige komplimenter, og det samme prøvede kammeraterne. Derefter skulle vennerne og jeg liiige beundre parallelklassens sidste skoledag kostumer og så langt om længe smide med de gode karameller. Awesome. Den bedste dag i mit korte liv.