Solceller til konkurrencedygtige salgs priser er en metode til ikke-forurenende strøm

Super solpaneler, priser som er betalelige samt kvalificeret rådgivning – netop det kan vi give. Vi importerer solfangeranlæg i super tysk kvalitet og forhandler i lige linje til slutkøberen. Derved opstår der ingen mellemforhandlere til at forhøje priserne, og derfor kan vi tilbyde solcelleanlæg til rimelige og gode priser. Vi udbyder solfangeranlæg i den bedste kvalitet med ydelse på op til 6.992 KWh per år. Vi er altid parate til at vejlede om hvilken model samt format på solcellepanel, som er det optimale til den respektive bolig. Dermed indkredser vi dertil den mest optimale udvej når det gælder solcelleanlæg og priser til netop dig.

Ved at anvende et solcelleanlæg kan du fastsætte eludgiften de næste 30 år

Ønsker du at stoppe opstigende eludgifter samtidig med, at du skænker dit hus den mest miljørigtige energilevering? Med solceller har du garanti for, at du ikke forøger CO2-udledning eller laster vores miljø på anden måde. Vi giver dig en gylden mulighed for at opspare din energi på elnettet via vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig faktisk en mulighed for at erhverve sig den el, du skal benytte mange år ud i fremtiden, og sådan set kommer elmåleren i huset til at bevæge sig langsomt, hvis solcellepanelerne producerer mere elektricitet, end huset forbruger.

Ved at få solenergi kan du fryse dine udgifter til strøm

Hvis du vælger at kunne bruge solenergi med solpaneler, kan du undvige at ligge under for voksende udgifter til strøm. Man kan tale om tilbagebetalingstid på solpaneler, derimod vil vi hellere sige, at man nedfryser udgiften til el på et kendt og lavere plan 30 år ud i fremtiden. Med samme princip som et klassisk fastforrentet realkreditlån. Hvis man vil bruge udtrykket en tilbagebetalingstid, fordrer det faktisk, at man ved mere om udviklingen af prisen på el – som altid vil blive gæt. Følgelig skal du alene tænke på, at du med solpaneler ej skal lide under opadgående strømpriser i 30 år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>