Solceller rider på en popularitetsbølge

Københavns klimakonference fik eventuelt salget af solceller til at stige, for solcelleanlægene er klimavenlige. Flere og flere familier vælger som det ser ud nu at kaste penge efter solceller, idet de bor i deres eget hus. Dette kan skyldes en kombination af højere elregninger og større entusiasme omkring at sætte en stopper for klimaændringer. Så vi har en pointe i at berette noget i relation til de celler, vi forhandler. Ønsker du at bremse stadigt større elregninger foruden, at du giver boligen den mest klimavenlige energikilde? Med et solfangeranlæg er du sikker på, at du ikke bidrager til CO2-udledning eller belæsser klimaet på anden måde. Med vores solceller giver vi en unik chance for at opspare din el på det tilsluttede elnet takket være vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig faktisk chancen for at købe den elektricitet, du skal anvende i de kommende år, og i praksis vil boligens elmåler komme til at bevæge sig langsomt, hvis solfangeranlægget frembringer mere energi, end huset forbruger.

Gode solcelleanlæg foruden god råd og vejledning er meget nyttigt. Vi importerer solcelle-paneler fra Tyskland og videresælger uden mellemled til slutbrugeren. Af denne grund kommer der nul mellemled til at hæve prisen, og derfor kan vi fremlægge solfangeranlæg til billige priser. Vi handler solpaneler i den bedste kvalitet som yder maks 6.992 KWh om året. Vi står på spring til at rådføre ift. hvilken slags og format på solcelleanlæg, der er bedst til den respektive bolig. Herved finder vi også den perfekte solcelle løsning med hensyn til solfanger & priser til lige dig. Måske fornemmer du ambitioner om at blive den lykkelige ejer af solceller.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>