Skulle man gå op i energimærkning, idet man anskaffer ganske nyt hus?

Hvordan vil jeg kunne få svar på, hvor grande en betydning det så populære energimærkning el. energimærke overhovedet har rent pengemæssigt? Det er kompliceret at finde et hus af ældre årgang, som er markeret med energimærke A. Skalaen går rent faktisk fra A til G, & det er en regel, at alverden boliger fra 2010 skal benytte energimærke A. Dette er vedtaget ved afstemning. Tanken er i virkeligheden i orden, for det handler om at nedsætte det årlige energiforbrug, dog kender jeg ikke energiskalaen endnu, & jeg ved vel at mærke ikke om det er okay el. helt vildt tåbeligt at bruge klejner på et hus der har energimærkning D. Jeg kom jo til at blive glad for et ”C”-hus, alligevel synes min mand, at det måske er en skidt idé at investere i det. Vi går selvfølgelig som regel efter hjem af nyere dato, men boligens pris er ulykkeligvis kanon bestemmende for vores reelle købspotentialer. Af den grund er vi højst sandsynligt nødsaget til at gå på kompromis & så tage et hus, som kun har energimærkning C eller D.

Det er nemt at finde det praktiske ved energimærkning. Som køber er det er det for enkelte besværligt at se inde bagved boligens mure, 4 vægge og loft, når man som oftest alligevel kun nærer interesse for kvadratmeter, børneværelser og soveværelsets tilstand. Det er dér energimærkning bare er den mest infogivende skala. Kun ét symbol, som udråber et signal vedr. husets årlige forbrug af energi. 1 simpelt symbol & en simpel pris – det er alligevel noget, man faktisk kan forstå!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>