Skriblerier omkring et højskoleophold på Odder Højskole med skrive-workshop, fotografi og moderne dans

Siden moi & kæresten moverede ind i det lidt slidte, gamle hus, så opnåede jeg absolut nye erfaringer med risiko for skimmelsvamp til forsatsvinduer (http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/) og isolering. Mor her er jeres skøre vinduesorakel … grin. Min kæreste & mig har gjort vores for at slippe af med de tilfælde af skimmelsvamp, der fandtes i soveværelset og endvidere skiftet til forsatsvinduer samt efterisoleret. Staffan og jeg er opvokset i almen lejlighed inkl vicevært, så det synes jeg ham og jeg har ordnet ganske fornuftigt.

Vinduer med glas uden sprosser kaldes forsatsvinduer. Praktiske mig fik villaens forsatsvinduer sat op på vores tidligere vinduer i karmen. Virkelig nemt. Man kan endvidere. Men det kostede mere end dobbelt så meget som forsatsvinduer, og eftersom vi har købt en træt bungalow, ja så har vi da en kø af ting at spendere vores penge på.

Når man udskifter de gamle vinduer til forsatsvinduer, så kan du slippe af med træk og kondens . Manden googlede og kunne læse, at forsatsvinduer er optimalt, idet vi døjede med ganske meget kondens og fugt i sin tid da kæresten og jeg købte huset.