Rørbukning samt udførsel af bukkeværktøj og rørbearbejdning

Bukning af rør vinder i disse år frem som et favorabelt alternativ til almindelige svejsede rør. Med rørbukning - http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbukning—bukning-af-roer—bukning-roer.htm – kan man imidlertid ikke blot gøre omkostningerne til anskaffelsen af rørløsninger væsentligt lavere. Når I gør brug af bukkede rør i produktionen, kan det som regel være muligt at få en individuelt tilrettet rørløsning med en pænere finish. Ydermere er bukkede rør nemmere at vedligeholde og er mindre tunge.

Når du og din virksomhed træffer et valg om at bruge os som leverandør af bukning af rør, forpligter vi os til, at alle jeres rørbukninger bliver fremstillet med baggrund i jeres behov. Vores firma råder nemlig ikke blot over en lang række af de mest erfarne eksperter inden for bukning af rør. I vores eget produktionsværksted, producerer vores medarbejdere også det meste af det bukkeværktøj og de specialdesignede bukkematricer - http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkematricer.htm – , vi bruger. Dermed kan vi med garanti imødekomme selv de mest sammensatte behov i en virksomhed.

Før vores rørbukningseksperter går i gang med den egentlige bukning af rør, laver vi en skabelon på baggrund af en særlig protype. Denne produceres endvidere efter en model eller en tegning, som vores eksperter får fra jeres firma og selv svejser. Bagefter udføres den aktuelle rørbukning samt efterfølgende bukninger ved hjælp af dette fixtur. På den måde kan vores eksperter sikre, at de bukkede rør matcher forholdene i jeres virksomhed.

Ud over rørbukning og rørbearbejdning samt fremstilling af bukkematricer og andet bukkeværktøj, laver vi tillige valsning af rør - http://www.pipetek.dk/pipetek/valsning-af-roer.htm – til ethvert formål og alle former for profilvalsning. Alt sammen til favorable priser for serier på blot 5 rør. Også udfører vi en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, mens vi udfører rørbukning af radier i alle størrelser. Vores virksomheds bredtfavnende ekspertise bevirker, at vi konstant udfører alverdens opgaver for firmaer fra et væld af brancher.