Rørbearbejdning + bukning af rør

Indlægget omhandler alt lige fra rørbearbejdning og rør, som fx udstødningsrør, til bukkeværktøj og profilvalsning. Bukning af rør + profilvalsning vinder i disse år som et favorabelt alternativ inden for rørbearbejdning til traditionelle svejsede rør. Med bukning af rør vil det nemlig ikke kun være muligt at spare på omkostningerne til anskaffelsen af rør. Såfremt I påbegynder brugen af rør, som er bukkede i jeres virksomhed, kan det som udgangspunkt være muligt at få en behovsspecifik løsning med et smukkere resultat. Derudover er bukkede rør meget lettere at holde rene og er knap så tunge. Når jeres virksomhed udvælger os som jeres leverandør af bukning af rør, fx udstødningsrør, samt anden rørbearbejdning, garanterer vi, at alle jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver tilvirket med henblik på at indfri jeres behov. Vores firma råder nemlig ikke bare over en lang række af Skandinaviens førende specialister inden for bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget in-house værksted, producerer vores eksperter også majoriteten af det solide bukkeværktøj samt alle de bukkematricer, vi bruger ved bukning af udstødningsrør og alle andre typer af rør.

Som følge heraf kan vi med garanti leve op til ethvert tænkeligt behov i jeres virksomhed. Førend vi starter den egentlige rørbukning, producerer vi et individuelt fixtur efter en speciel protype. Den enkelte prototype udarbejdes desuden ud fra en tegning, som vi skal have fra jeres firma eller i nogle tilfælde selv svejser. Herefter sker den første rørbukning såvel som efterfølgende rørbukninger ved hjælp af fixturet. Af den årsag kan vi sikre, at de rør, som vi bukker, modsvarer jeres virksomheds ønsker og behov. Ud over rørbukning samt udførsel af bukkematricer og andet bukkeværktøj, laver vi desuden forskellige former for valsning af rør såvel som profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til favorable priser på ordrer á blot 5-6 stk. Ud over profilvalsning kan vi udføre en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, og vi udfører rørbukning af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores virksomheds brede ekspertise og knowhow medvirker til, at vores medarbejdere aktuelt løser alverdens opgaver for adskillige kunder i en bred vifte af fagområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>