Rekruttering, vikarbureau og outplacement i København er godt for et selskab

Jeg fik mit daværende arbejde via rekruttering København. Det var mit arbejde i lang tid, og jeg var meget glad for det. Dog blev jeg sagt op, derfor benyttede jeg mig af outplacement København, der var en god hjælp for mig. Jeg har lige skaffet nyt arbejde vha. et vikarbureau – København, og det virker som et glimrende job, og som jeg nok også kan blive glad for.

Otte år er det siden, jeg henvendte mig til en virksomhed, som tog sig af rekruttering København. Da mit daværende selskab så godt kunne bruge en ny kollega og ringede til rekrutteringsfirmaet, blev jeg opdaget i deres database, og derfor skulle jeg til et jobinterview. Jeg endte med at få jobbet. Rekruttering, København var meget let, og jeg kan kun lægge et godt ord ind for det til både jobsøgende samt firmaer. Fordi der skulle forekomme nedskæring i firmaet, opsagde de mig, hvilket kom som et chok for mig. Til mit held havde min chef nogle dage inden fået fat på et firma, som ordnede outplacement i København, hvilket hjalp mig meget med at komme mig over det.

Bureauet med outplacement – København foreslog, at jeg skulle finde et vikarbureau i København, og det gjorde jeg. En medarbejder i et selskab, ligesom mit tidligere, gik på langtidsvarende ferie, og jeg fik derfor et vikarjob på 1 års varighed. Dog tror jeg, at jeg evt. kan blive fastansat når det er slut med vikariatet. Vikarbureau, København gjorde det virkelig enkelt for mig at få et nyt job og simpelt for min nye arbejdsplads.