Plæneklipper – essentiel til husgrunden

Vores plæneklipper kørte vist i stykker forleden. Det hændte i et sørgeligt øjeblik, og jeg havde tilmed præcis kommet olie på. Jeg skal jo selvfølgelig købe en funktionel plæneklipper, pga., at haven helt klart bør passes, sagen findes der sjældent mistillid om. Den skal uden diskussion indeholde motor. At traske rundt i haven, for at jeg kan bruge det meste af min dyrebare tid til at trække en overvægtig lossepladsværdig plæneklipper af sted med de bare næver, er der ingen chance for, at jeg ønsker. Ingen chance: her skal en del omdrejninger til. Hvis jeres plæneklipper tilmed indeholder beholder til græsset, ville det være meget godt. Fungere hurtigt plus funktionsdygtigt samt helst ikke for kostbar, sådan bør min indkøbte plæneklipper være. Verden indeholder med sikkerhed haveejere, der er ligeglade med, hvilken type plæneklipper, de klipper med. Nødvendigt er det, at klipperen fungerer, det er derimod mit synspunkt. I øjeblikket jeg anvender min plæneklipper, kan jeg være mig selv i et par timer. Sådan noget ville være en luksus, hvis der imens skabes mulighed for at tænke over alting. I den situation at det at klippe græs er en forfærdelig forhindring, hvilket uden tvivl ikke bør ske, kunne man måske lønne genboens ven for at studse haven. En plæneklipper der uden indblanding fra mennesker ordner græsklipningen (en fuldautomatisk plæneklipper) kan jeg dertil også bruge. Intelligente plæneklippere er næppe til at skaffe for penge.

Jeg vil uden tvivl foretrække en sædvanlig plæneklipper med motor, således at jeg behændigt og tidsbesparende får studset haven, i stedet for at slide min krop helt ihjel eller bruge hele min opsparing.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>