Pillefyr føles som en god mulighed

Dengang jeg funderede på at skifte til et pillefyr, var det hårdt at opspore en side, hvor der egentlig blev tilbudt pålidelig info. Det er ej altid en løsning at opsøge en butik, da han jo helst vil gavne sin egen forretning og af denne grund ikke altid magter at give objektiv rådgivning.

Familier, som selv har pillefyr og således vil give information om om alle problemer og glædeligheder, er det faktisk den sikreste løsning at opsøge. Om man vitterligt kan tjene penge, syntes at være den ting, som bekymrede mig primært omkring et pillefyr. I sammenligning med olie bliver piller meget mindre dyrt – her var der faktisk slet ingen tvivl. Købet er nemt pengene værd, fordi du i modsætning til solceller & jordvarme nemt indtjener penge i forhold til din udgift til installationen.

Et pillefyr forbliver, i spørgsmålet omkring naturvenlighed og udledning af giftstoffer, bedre i forhold til et oliefyr, samt anvendelse af træpiller, som laves af overskydende spåner af træ fra træværker, anses som mere bæredygtigt end olie. Sammenlignet med elektrisk varme eller gas forekommer der helt sikkert en del flere behov til vedligeholdelse med et pillefyr. Det kan sagtens betegnes som muskelkrævende samt svinende arbejde, da man selv må fylde træpiller på. Nogle gange skal pillefyret dertil tømmes for forbrændingsaffald & ordnes.

At lidt håndarbejde skal forhindre en besparelse på store summer hvert år, synes de fleste dog ej.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>