Pallerammer har mulighed for at forbedre dine planters frugtbarhed

Ejer du en have plus har planer om at have fine køkkenhaver? Netop hvorledes, disse højbede bør bygges, har du måske vanskeligt ved at finde ud af i det tilfælde. Jeg har et nemt løsningsforslag – pallerammer » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27,.

Sædvanligvis bliver pallerammer nok slet ikke lige det, folk ville sætte i forbindelse med køkkenhaven, men de forekommer sig faktisk mega funktionelle! Til bedre at kunne balancere ting ovenpå træpaller bruges pallerammer normalt, og de bliver hurtige snildt at skille ad, såfremt rammerne ej bruges. Dit højbed vil i realiteten blive i netop den højde, du behager, på grund af, at rammerne kan placeres holdbart på hinanden, hvilket betragtes som det mest praktiske ved at bruge pallerammer til køkkenhave. Det giver både en komfortabel luehøjde, holder planterne bort fra blyforurenet jord, & forøger varmen ved urterne. Billigt og naturligt træværk bliver pallerammer sædvanligvis lavet af, hvorfor rammerne ej bør være i direkte kontakt med jordbunden. Man bør i stedet beklæde indersiden med vandfast materiale.

At rammerne besidder en praktisk længe er en anden praktisk ting ved at have pallerammer som køkkenhave. Størstedelen tænker eventuelt, at de bliver for små, men jeg mener selv, at pallerammer besidder en ganske perfekt længde til mellemstore bede indeholdende blomster og krydderurter.

At man bare skal kaste sig ud i det, er eventuelt det bedste tip. Dersom man fortryder, at man fik opført et bed ud af dem, er det til alt held ej de store penge, der blev anvendt forgæves, da pallerammer lykkeligvis er billige.