Overvejelser, fordele og ulemper ved parketgulv, gulvtæpper, laminatgulv eller trægulv

Vil jer skønne folk høre, vores planer når det gælder vores hus.

I mandens og mit vedvarende projekt med at bygge om og renovere den gamle villa skal vi til at vælge gulve til villaen.. Et flot trægulv er mit og mandens første valg, men så kan du både vælge et dyrere parketgulv {gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155}, det billigere laminatgulv {gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99}, og/eller hvorvidt jeg og manden f.eks går efter gulvtæpper {gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103} i soveværelset, så vi kan rende med bare fødder.

Vi lærer en hel del helt forfra for tiden. Inden jeg og ham var kommet til overvejelser om gulvene, så overvejede vi bare trægulv hvilket han og jeg var enige omkring. Men her i forgårs satte vi os ind i hvordan sådan et trægulv er vidst ikk bare er et trægulv. Nej da trægulvet kan fås som parketgulv, laminatgulv eller massivt trægulv. Ej alle de valg

Carsten og moi kunne også vælge en mere industriel gulvtype og parre looket med varme gulvtæpper. Gulvtæpper virker kanske ikk’ík’ så nyttigt, når jeg og min mand ønsker os en vovse. På den anden side er gulvtæpper rart i soveværelset. Når man gør det sådan kan du have en kombi med parketgulv eller trægulv med gulvtæpper.

Vi er samstemmende omkring at parketgulv i sildebensmønster syner temmelig lækkert. Men det er tror vi samtidig temmelig pebret. Men derimod har parketgulv langvarig bærekraft som man kan afhøvle en del gange. Det kan du vidst ik så nemt med et laminatgulv, der også kan virke lidt imiteret. Derimod kan man let ligge et laminatgulv uden forarbejde oven på det eksisterende og gulvet behøver ik sæbebehandling. Desforuden lader sådan et laminatgulv til at være sikkert at passe. Hmm tænke tænke. Jeg ku’ nok forhøre om mine venners tanker angående gulvtæpper, parketgulv, laminatgulv og trægulv.