Oplev en bredtfavnende efterskole med mulighed for design og musik

På vores idrætsefterskole i Midtjylland er der uden tvivl noget for alle. Det er nemlig en bredtfavnende institution, der har flere varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen byder dog også på mere end bare idræt og sport. Inspireret af de smukke omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at fordybe dig i for eksempel musik eller design Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Efter undervisningen på efterskolen, er der også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det kan både ske i form af de mange forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. Den ene af rejserne går til Norge, og her får de elever med outdoor som linjefag, chancen for at sove udendørs i vildmarken. Den anden studietur har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne af rejserne er det til og med efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

På trods af du ikke er sportsinteresseret, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde adskillige fokusfag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>