Nye erfaringer med Gudenåens Camping efterspørges

Bevæggrunden for, at jeg skriver her er, at jeg tænker, at andre mennesker kan hjælpe mig med at indsamle info relateret til Gudenåens Camping. Det er nemlig aktuelt for min famlie og jeg nu efter rigtig mange årtiers slip. Jeg erindrer umiskendeligt Gudenåens Camping, men det er rigtig mange år siden, jeg tilbragte en sommer der. I min barndom og ungdom var vi hele familien på en fantastisk tur til Gudenåens Camping i sommerferien hvert år. I teenageårene var jeg tilmed på camping med min ungdomsklub. Fælles for samtlige af barndommens og ungdommens campingture er de mange minder om en tur fyldt til bristepunktet med sammenhold og strabadser i den billedskønne natur i Jylland. Fra dagene på den skønne Gudenåens Camping og de rare aftener når vi overnattede langs bredden klods op ad Gudenåen. Jeg mindes ydermere stadig den særlige fornemmelse, dengang jeg for allerførste gang prøvede at bruge en ferie på Gudenåens Camping i Østjylland.

Men faktisk må jeg indrømme, at det faktisk er mange år siden, at jeg sidst tog afsted på camping op langs Gudenåen på Gudenåens Camping. I årene, som er gået, er jeg blevet færdiguddannet, har fået arbejde og endda også en superskøn partner. Forrige sommer fødte jeg desuden vores skønne barn, der nu kan siges at være så gammel, at jeg ikke kunne dy mig for at spekulere over, om tiden var inde til tage husbond og barn med i en kano på Gudenåen. I lørdags tog vi beslutningen over et glas vin med min mand efter putningen. Det bevirker, at vi nu leder efter en virksomhed med tilbud på Gudenåens Camping. Umiddelbart tænker jeg, at et camping- & kajakudlejningssted ved Fladbro ville være lige så godt. Det, jeg vil høre, er således, om der eventuelt er en anden camping-entusiast her, som har kendskab til Gudendåens Camping her i 2011 eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen med optimal sikkerhed eller allerbedst kanoudlejning i nærheden af Gudenåens Camping? Det skal så vidt muligt være et kanoudlejningssted, som har tilbud på en kanotur på Gudenåen målrettet børnefamilier. Ligger du inde med et godt tip om Gudenåens Camping omkring Gudenåen eller Fladbro, så skriv under dette indlæg, så jeg kan få spritnye ferieminder fra Gudenåens Camping i selskab med min egen familie. Dermed kommer jeg til at være vildt lyksagelig, så skriver jeg allerede nu tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>