Nu inkluderer den økologiske bølge både pålæg, fjerkræ og svinekød

I forbindelse med det støt stigende fokus på sundhed, der har præget de sidste par år, er økologitrenden blevet et landsdækkende fænomen. Der er nemlig kommet fokus på en sund livsstil, hvilket har medført at ingredienserne skal være gode!

Som bekendt er der flere forskellige plusser ved at købe økologiske produkter. Økologisk kød – herimellem fx pålæg, svinekød og fjerkræ – er nemlig både mere naturligt og giver en væsentligt bedre smag end andet kød. F.eks. har økologisk pålæg ofte et højere kødindhold end fabrikspålæg, der ofte er marineret i vand. Dvs., at du faktisk får mere ud af dine penge, når du vælger økologisk pålæg!

Herudover er økologisk svinekød og fjerkræ desuden også af en betydeligt højere kvalitet. Dyrene, der lever på de økologiske gårde får nemlig masser af motion og får sundt og godt foder, hvilket manifesterer sig i en bedre struktur og smag i kødet.

Det vil også sige, at du, hvis du køber økologisk svinekød og fjerkræ, kan vide dig sikker på, at dyret har trivedes i bedste velgående op til tidspunktet for slagtningen. Mange dyr, der avles til slagtning, må nemlig leve under rædselsfulde forhold, der både er skyld i sygdom og unaturlig adfærd. Disse vilkår er ikke alene moralsk forkerte – de kommer også til udtryk i kødets struktur, idet dyrene på grund af pladsmangel fører et såvel uhygiejnisk som indskrænket liv.

Når du vil belønne din familie med velsmagende kød af god kvalitet, skal du derfor vælge at købe økologisk, når du handler efter fjerkræ, svinekød eller pålæg. Det kommer både dig selv og dyrene til gode!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>