Nu får min lejlighed langt om længe en altan igen

I mit barndomshjem var der til stadighed en altan til rådighed. Her er adskillige positive tillægsord at liste i relation til kvalitets altaner, da disse indretninger giver utallige beneficier. Døren udad mod lejlighedens altan bevirker frem for alt, at der kommer mere lys i det respektive rum. Fireværelses-lejligheder kan da ellers på en måde have en bøjning imod at virke temmelig mørke. Dernæst – i løbet af årets mørke sæson er det nemt at gå uden for på den nye altan og derpå mærke, hvor mange lag beklædning, du trænger at iklæde sig. Denne feature kan man naturligvis glæde sig over også om sommeren. Mest af alt er altaner klart nok en enorm fordel på sommerdage, for her kan man afholde fede sommerfester, mens da jeg var en lille purk var der derudover sat en lille sandkasse på gulvet på den store altan. Mine forældre virkede egentlig en kende mørkere sammenlignet med andre mennesker, hvilket er forståeligt, at personer med rådighed over solbeskinnede altaner tager imod noget mere uv-fyldt lys sammenlignet med dem, der ej kan sidde på altaner. Dem med haver, er uundgåeligt de de mest solbrændte.

I min opvækst har vi hver år haft skønne altaner og faktisk derfor, har det i den grad været et tilbagevendende problem at avære bosiddende hvor der ikke er altaner til rådighed i de tre-fire år efter, hvor jeg har været flyttet i egen lejlighed. Oprigtig talt var jeg således virkelig glad, idet jeg så et fællesbrev fra bestyrelsen i min ejerforening forleden. Herved kommunikerede bestyrelsen, at der skal laves en skøn altan til hver lejemål i bygningen. Jeg har manglet en altan rigtig længe, det vil sige at det bliver virkelig skønt at få bygget en altan udenfor. Lejlighedens futuristiske altan skal bygges i forlængelse af stuen, og af denne grund af det faktisk bare 10-4. Det udbygger således min stue med ekstra plads, hvilket der er virkelig brug for. Jeg vil nu kunne gå ud i friheden på min altan i lige linje fra min egen stue. Fordi jeg har lejlighed øverst i bygningen kan jeg nok mærke det som en mærkbar fremgang. Det er således dermed jeg ej kan begejstres for meget og for den sags skyld berømme fordelene ved nye altaner nok.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>