Noget om komplimenter for mit sidste skoledag kostume, de andres sidste skoledag kostumer og dramashop.dk

Det var totalt skørt i mandags, hvor klassen fejrede sidste skoledag. Alle startede hos Livia og derhjemme tjekkede vi folks sidste skoledag kostumer {http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/}. Jeg klædte mig ud som en ræv købt på Dramashop.dk og Sofias sidste skoledag kostume var pilot. Pigens sidste skoledag kostume havde hun på egen hånd fikset. Pigen er super kreativ. Det duer jeg ikke til. Så jeg har googlet på sidste skoledag kostumer og opstøvede mit sidste skoledag kostume hjemmesiden dramashop.dk.

Forinden at vi i klassen træffedes med de andre på årgangen tog vi en masse fjollebilleder af alle og enhver i de mange sidste skoledag kostumer. Martin havde så ligesom mig skaffet hans sidste skoledag kostume ved Dramashop. Gudskelov var valget ik faldet på samme outfit. Puha. Jeg vil have mit sidste skoledag kostume uden kopier

Efter vores diverse selfies med sidste skoledag kostumer skulle vi videre i programmet. Mit sidste skoledag kostume fra dramashop.dk scorede mange smiger, og det gjorde en del af mine venner også for de respektive sidste skoledag kostumer. Så skulle mig og vennerne liiige overse resten af årgangens sidste skoledag kostumer og til slut omsider uddele de traditionelle karameller. Mega awesome. Mest awesome oplevelse jeg har oplevet.