Mine elever får omsider ny opslags tavle

Det er næsten mit syvende år som lærer i indskolingen, og de seneste par måneder har jeg savnet nye skole møbler i klassen, og faktisk samtidig i skolens sløjdlokaler samt fysiklokaler. Heldigvis er der lige blevet booket nyt skoleinventar, endog til den ganske indskoling. Disse skole møbler består fx af børnegarderober, en opslags tavle, en kridttavle, et whiteboard, et nyt smartboard plus skoleborde og stole. Der vil samtidig komme et helt nyt verdenskort, skole, for det aktuelle kort er så opslidt, at du snart ikke kan skue hvilke lande, som er hvilke. Vi får herudover et kichenette inde i klassen bestående af en mikroovn, to stålvaske – skole plus køleskab. Sidst men ikke mindst vil der komme en rumdeler, der skal få eleverne til at koncentrere sig noget mere.

Ifølge mig er det betydeligt at have skoleinventar af en god kvalitet, som kan klare den daglige anstrengelse på skolerne – især i sløjdlokaler samt fysiklokaler. Store krav skal stilles til skole møbler, specielt med skoleborde & stole, fordi inventar til skolen skal være både brugbare, holdbare og komfortable. Vigtigst er skoleborde plus stole, på grund af at eleverne sidder på deres stole og borde i mange timer i løbet af dagen. Børnegarderober er også meget vigtige.

Noget andet vigtigt er tavler. Som sagt skal vi have en ny kridttavle, ny opslagstavle + et nyt whiteboard, men desuden samtidig et nyt smartboard! Nu kan jeg, håber jeg da, forbedre undervisningen i klassen. Hvad er et smartboard? Det er et elektronisk whiteboard, som man sætter til pc’en, hvor man bruger pegefingeren som kridt på ”tavlen.” Det er utrolig godt, dog er jeg nu trods alt glad over, at der er en opslags tavle, som jeg kan sætte alt muligt op på, & kridttavle, for den må eleverne gerne tegne og skrive på. Jeg er herudover henrykt over, at vi skal have nye verdenskort, skole, af den grund at mine elever er tossede med at få undervisning om, hvordan verden ser ud, og det kan de nemmere ifm. et bedre verdenskort; skole.

Jeg synes, det er godt, at vi får et par stålvaske; skole, for det vil gøre det lettere for eleverne i klassen at vaske hænderne, og så vil de nye stålvaske: skole imens give mine elever en større lyst til at benytte vaskene. Ved børnegarderober er det samme gældende. Jeg er lidt bange for, at den rumdeler, vi får, skal opdele mine elever for meget, dog vil en rumdeler gøre deres koncentration bedre, og det er det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>