Med alu profiler kan du få et kvalitetsprofil med minimal vægt og en maksimal holdbarhed

Den stadig større miljøbevidsthed betyder, at aluprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler – er blevet det foretrukne valg af profiler til adskillige anvendelsesområder såvel som brancher i løbet af de sidste 20 år. Dette er først og fremmest et resultat af, at aluminium har en meget høj genanvendelighed foruden nogle egenskaber, der gør det muligt at minimere forbrug af energikilder som fx elektricitet og varme. Derudover er det muligt at producere aluminiumsprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler – med små omkostninger såvel som til fordelagtige priser uagtet størrelsen på profilserien.

Aluminiumsprofiler er blevet et udbredt profilvalg blandt et væld af brancher af en række årsager, der hver især fører tilbage til aluminiummets gode egenskaber. De betydeligste af disse er, at legeringer i aluminium har en særdeles lav vægt og en trækstyrke, der ofte er dobbelt så høj som på andre slags metaller. Samtidig har aluminiumsprofiler en optimal korrisionsbeskyttelse samt en god evne til at lede varme og el.

Som metal har aluminium en væsentlig formbarhed, hvilket betyder, at man kan producere aluprofiler uden energispild uagtet valg af metode til bearbejdning og overfladebehandling. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man oven i købet integrere de ønskede samlingsfunktioner direkte i aluprofilet, så det er nemmere at samle. Det kan således lade sig gøre at skræddersy aluminiumsprofilerne til at matche dine behov og forventninger.

Såfremt du får designet og lavet aluminiumsprofiler til dit firma her på vores værksted, kan vi garantere dig et optimalt resultat. Vi lægger nemlig vægt på at være først med branchens nyeste tekniske muligheder inden for ekstrudering af profiler i aluminium. Oven i hatten producerer vi et prøveeksemplar af din virksomheds alu profiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler – inden for en måneds tid efter den dato, hvor du har givet os en overordnet skitse.