Lønservice, som jeg tydeligt må advokere for

Jeg har for ca. 3 måneder siden gået i luften med mit helt eget selskab og her er der nogle stykker hyrede. Idet man er ejerinde af selvstændig virksomhed, er det meget nødvendigt med en kompetent lønservice. Til alt held har jeg forbindelse til en anbefalelsesværdig løn-samarbejdspartner. Det pågældende er nogle professionelle folk der yder lønservice, samt tilbyder det administrative af lønsedler, tid, projektarbejder, job og dertil vores stab. På enhver given dag oplever jeg at det er kompetente og interesserede medarbejdere, som tager hånd om mit firmas lønservice foruden at de ordner øvrige administrative opgaver.

Den tid, vi har brugt dem, har jeg helt sikkert været glad for mit valg, ligegyldigt om vi kun har benyttet det her lønfirma i forholdsvis kort tid. Dog kan jeg udelukkende føle, at præcis her arbejder jeg med lønservice i mega god kaliber. Vi skal ikke tænke på at være bange for om de besværlige, administrationsmæssige opgaver udføres. Støder vi ind i noget, vi er usikre på, så giver de os i tillæg til lønservice ydermere fantastisk kvalificeret vejledning.

Foruden at klare mit firmas lønservice, håndterer vores partner også samtligt, som drejer sig om tidsregistrering. Man kan også sige, at man registrerer alverdens funktioner ved fravær, flextid, overtid, lønforhandlinger samt bemandingsplanlægning. Vi har endnu i størst grad behov og brug for mest ordinær lønservice, p.g.a. jeg bare råder over en halv snes ansatte. Men altså så snart mit firma har vokset sig stort, kommer det til at være helt vildt godt, at hver enkelt ansatte helt selv er i stand til at tjekke i it-systemet og holde øje med fraværsdage og se sin lønninger, feriedage og meget andet. Dermed føler jeg mig over glad for vores kontakt når det gælder vores lønservice, p.g.a. at vi øjner gigantiske fremtidsudsigter såvel i øjeblikket og på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>