Ledig i Herning: Nu registrerer jeg mig hos et vikarbureau Herning.

Nu har jeg været arbejdsløs i over 1 år, så jeg må prøve noget nyt. Nu har jeg kontaktet vikarbureau Herning. Jeg er uddannet inden for kommunikation, men der er mange konkurrenter, og jeg har kun lidt relevant på CV-et. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan generere opgaver på CV’et og samtidig har et job at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig fedt nok ikke at skulle ud af døren på morgener med vejrvejr, men jeg savner sgu at skulle ud og lave noget.

Nu har jeg meldt mig, og så begynder alle overvejelserne at dukke op: Mon det er nok at tilmeldt ét vikarbureau. Hvor længe går der, op til at de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad er timelønnen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Min dejlige veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Holstebro, og har før det været tilmeldt hos Vikarbureau Horsens. Hun har har fortalt mig, at hun mest kom ud på kontorer, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det ville være det bedste med et barselsvikariat, hvor du jo kan være på samme arbejdsplads 7-10 måneder eller mere.

Hvis jeg derimod får en hel masse småjobs af f.eks. få dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler sådan at være et nyt ansigt og komme ind uden at kende kollegerne. Jeg når vel knapt nok at lære navnene på de nye kolleger, før man stopper igen. Derimod oplever jeg en masse forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig et sted, så jeg bliver inviteret til at blive.