Lav plastkort af en card printer

Kunne du tænke dig at designe dine egne plastikkort med en kortprinter såvel som få en kortholder? Skulle du have brug for at få printet nye plastkort, så er vi klar til at hjælpe dig. Lang tids erfaring betyder, at de produkter vi udvælger, er markedets bedste, og naturligvis leverer vi den bedste service på markedet. Bl.a. kan du få en omkostningsfri kortholder til dit kort. Vi klarer alle opgaver professionelt og til tiden, ligesom vi har gjort det i de sidste 50 år. Derfor kan du med ro i sindet vælge os til at udføre print af plastikkort for dig.

Med vores kortprinter opnår du en flot og naturlig farvegengivelse. Alle print holder samme høje standard, hvad enten der er tale om første eller sidste print. Vores farvebånd sikrer at tekst og magnetstribe printes i ordentlig kvalitet, og dine kort bliver samtidig beskyttet mod misfarvning og slitage ved hjælp af et beskyttende lag, som lægges på alle print af farvebåndet. Ved at købe vores farvebånd ender du altså med at spare penge i længden, da kvalitet og holdbarhed er betydeligt bedre end markedets øvrige farvebånd. Farver gengives fejlfrit, når du printer ID kort med farvebånd fra os, og de får et professionelt, blankt udseende.

Valgmulighederne er mange, og det er selvfølgelig op til dig om du printer i farver eller i sort/hvid, eller om der skal magnetstribe, foto eller logo på. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du være sikker på at en card printer og et af vores farvebånd løser opgaven. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. På denne måde kan vi målrettet foretage ændringer i allerede igangværende projekter, til din fordel. Vi tilbyder gerne at komme med et uforpligtende tilbud på dine plastikkort, og vi står altid til rådighed for vejledning, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. Det betragter vi som en garanti for kvalitet, og en sikkerhed for at vi også kan klare din udfordring. Du ringer bare, hvis du vil lære mere vedrørende kortholder, kortprinter & ID kort.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>