Kursuscenter nær ved København med rum til faglighed og afslapning

Planlægger du et kursus i København, og er du på udkig efter de ideelle mødelokaler i et kursuscenter? Som et resultat af årevis ageren som konferencenter råder vi over den rigtige viden til at være den optimale setting for alt lige fra bestyrelsesseminarer til kongresser. Af den årsag sætter vi en ære i, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vores personale er klar over hvad dine krav er til personalet samt vores kursuscenter. Denne viden anvender vi til at udvælge de mest fordelagtige mødefaciliteter, der hver især er udstyret til at fungere som en særlig setting for et optimalt kursus København.

Vores mødefaciliteter er rummelige og lyse med en moderne indretning plus en enestående udsigt til de smukke omgivelser i den private slotspark. Ydermere er vores mødefaciliteter her på stedet indrettet med al den teknik, som man som arrangør kan få få brug for under et fagligt arrangement af enhver art for at give dig som arrangør de bedste vilkår. Udstyret omspænder for eksempel anlæg til afspilning af DVD, video eller lyd, whiteboard tavler, stativer med flipovers, PC’er, trådløst internet såvel som ADSL forbindelse og LCD projektorer. Hvert eneste hjælpemiddel er med garanti i i en stand, som er perfekt.

Det er muligt for dine gæster at få et hurtigt energiboost i alle pauserne med en forfriskning, der er anrettet på små buffeterne på forskellige steder tæt på mødefaciliteterne her på stedet, i det tilfælde, at du benytter vores kursuslokaler. Dertil er det muligt at bestille en luksuriøs buffet om morgenen og til frokost samt et overdådigt gourmetmiddagsmåltid af lokalt producerede råvarer, der fortrinsvist er økologisk producerede. Vi sørger naturligvis også for særlig kost til kursister, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende på bestilling.

Vil du give deltagerne på dit faglige arrangement tid og rum til at slappe af og følge op på de mange input? Vores konferencecenter har til det formål skabt en lounge, hvor deltagerne har mulighed for at gøre brug af en af vores massagestole og måske få nogle høretelefoner på og slappe af til musik af en hvilken som helst art. Har man brug for at trække lidt frisk luft, er det oven i købet muligt at låne en af vores MP3-afspillere, som kan afspille forskellige slags afstressningsmusik, og tage en spadseretur i vores eget parkanlæg. Leder du efter nogle optimale mødelokaler København til din konference, er der således mange fordele ved at tjekke vores kursuscenter ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>