Kostumer & masker til mine to smukke tøser

I næste uge skal mine dejlige døtre til udklædningsfest i deres børnehave, og de vil gerne have, at jeg laver de flotte kostumer, som de skal have på. Jeg er meget stresset for tiden, men hvilken moder vil ikke designe sine små pigers kostumer? Netop derfor tog jeg i centeret den anden dag, i starten i kostumeshoppen, for jeg skulle handle nogle rekvisitter, og så i stof- plus materialebutikken. De havde adskillige gode genstande: masker, hatte, parykker, sminke, etc.

I begyndelsen så jeg på kostumer, egentlig blot for at blive inspireret. Kostumer i massevis havde shoppen, og der var mange sjove at vælge imellem. Jeg overvejede egentlig at købe nogle, men nej, for jeg har som sagt forsikret mine piger om, at jeg nok skal lave dem selv. Efterfølgende var næste skridt masker og parykker, og også her var der et bredt udvalg. Nu købte jeg to masker, der forestillede hhv. en kat + en mus og desuden en slags parykker med katteører og museører på.

Da jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne benytte til kostumerne, tog jeg hjem og begyndte på at sy pigernes kostumer. Begejstrede var de, da de opdagede, at det var mus og kat, de skulle klædes ud som. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være musen – og storesøster katten. Jeg kan ikke vente med at få dem at se i kostumerne, idet de er færdige. Faktisk lovede jeg mine døtre at tage med dem over i børnehaven, idet de skal være klædt ud. Endvidere kan jeg samtidig lige prale af, at det er mig, der har produceret kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>