Kan du anbefale Interferon Beta som behandling af sklerose?

E cigaretmarkedet vokser med rivende fart, og det lader ikke til, at det vil ændre sig i de næste år. Mange exrygere er nemlig gået over til e cigaretter (pink-mule.com/e-cigaretter), og alt tyder på, at flere endnu kommer til at gøre det samme, efterhånden som et stigende antal cigaretrygere får øjnene op for de mange plusserved e cigaretter.

Det har dog også haft den konsekvensbevirket, at flere og flere producenter skyder op for at få en bid af kagen. Nogle af største fabrikanter af e cigaretter er Ego-t (pink-mule.com/ego-t) og CE4 (pink-mule.com/ce4), men hvad kan de i realiteten?

Lige netop ved Ego-t, er der specielt en ting, der gør dem til et oplagt valg. Det er, at Ego-t e cigaretter, der ikke indeholder en filler, eftersom rygevæsken kan dryppes direkte ind i patronen. Dette er medvirkende til den kendsgerning, at Ego-t hører til de allermest eftertragtede e cigaretter i hele verden. Ego-t modellen drives ydermere på en særligt kraftig strømenhed, som producerer en tyk damp, som i sin konsistens ligger tæt op af cigaretrøg.

Ofte sættes Ego-t sammen med et CE4-mundstykke, der blandt andet udmærker sig ved at producere et stort sortiment af forskellige kulører. Dette betyder, at du kan vælge tilføre e cigaretten dit eget dit eget touch ved at købe en CE4 drip tip i din yndlingsfarve. For dig, som overvejer at bytte din smøg ud med en e cigaret, er det altså oplagt at tage CE4 og Ego-t!