Jeg skal til at indkøbe mange ID-kort i kvalitets plastic

Er det også aktuelt for dig at skaffe ID-kort? Fordi netop jeg er udnævnt til sikkerhedsansvarlig på arbejdet, er det nu mit ansvar at finde ID-kort. Hvorfor jeg har undersøgt en del i forhold til emnet, men egentlig er jeg vedvarende interesseret i, hvorvidt nogen her ved en stor del mere i relation til ID-kort? Her tænker jeg især på ID plastikkort.

Der hvor jeg tænker på at købe ID-kortene fra lige nu, laver de i tillæg til ID kort desuden magnetkort & elevkort foruden magnekort. I dette firma fremstiller man ID-kortene i en virkelig solid kvalitet. Firmaet printer ID-kortene på plastikkort i PVC med såkaldt thermotryk, hvor alle farver så at sige brændes ned på kortet. Printteknikken gør, at bogstaver og billede bliver vand-fast, smudsafvisende og praktisk talt ikke vil kunne forsvinde. Firmaet har mulighed for at trykke både i enkeltkrome farver foruden i fire-farvet print, hvilke man desuden kalder forkortelsen CMYK.

Så det lyder jo hele vejen igennem meget lovende. Men er der potentielt et firma, som vil være en stor del fortrinligere i relation til at fremstille kvalitets ID-kort end det før omtalte? Læg for guds skyld en kommentar, hvis I har fornemmelse for et godt sted. I øvrigt er mit nye ansvarsområde i den grad spændende for mig, at være ny ansvarlige for. Blot det at sætte sig ind i et for mig helt nyt fag som netop ID-kort er, fordi dette virkelig er et særdeles centralt felt. Jeg er ansat hos en stor virksomhed, hvor vi fremstiller farlige produkter. Af denne grund er det fundamentalt, at samtlige døre er låst af, samt at hver og én er klar over, hvem hver især er og hedder via de fremragende ID-kort i god kvalitet. Herved vil der aldrig kunne luske sig en fremmed ind fra vores største konkurrenter. Men for at opsummere – så efterlad en besked, forudsat at nogen af jer føler jer visere på ID-kort i betragtning af, at jeg er en kort-novice.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>