Jeg kan ikke fordrage mit krøllede hår, derfor benytter jeg et GHD glattejern

Mit hår er krøllet, kruset og tørt. Jeg kan ikke lide det! Hvis bare jeg havde meget længere, helt glat, glansfuldt hår eller i hvert fald bare smukke krøller. Tværtimod, mit hår er grimt. En af mine veninder, som desuden har helt glat hår, snakkede den anden dag til mig om GHD glattejern. Hun har det også selv og siger, at det er det bedste glattejern i verden, fordi det gør håret virkelig glat samt blankt.

Jeg var i indkøbscentret med mutter den anden dag og der så jeg som et lyn fra en skyfri himmel et GHD glattejern i en butik. Ufortøvet greb jeg fat i hende og hev hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg ikke kunne fordrage mit hår, derimod begyndte hun kun at pladre om hvor ”smukt” mit hår var, og at jeg sikkert havde arvet det fra hende m.m. Jeg gad ikke rigtigt høre efter. Jeg plagede hende om at få et GHD glattejern, og efter nogle minutter fik jeg overtalt hende.

Når alt kommer til alt elsker jeg mit nye GHD glattejern! Det er virkelig godt, og det er ikke kun mig, som mener det. Mine veninder vil nemlig gerne have lov til at låne det fra mig og har fortalt, at de helt sikkert selv skal have sådan et glattejern. Jeg føler mig meget smukkere med mit nye look, og til trods for at min mor ikke erkender det, så tror jeg faktisk, at hun som mig bedre synes om dette her end krøllerne.

Hader I også jeres hår? Så kan jeg virkelig anbefale jer at få et GHD glattejern!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>