Jeg er himmelhenrykt for, at jeg har fået købt mig en trailer

I mine unge dage kunne jeg godt tænke mig en lille sportsvogn, som jeg kunne benytte til at suse hen ad motorvejene i. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg imidlertid henrykt for, at jeg faktisk valgte at købe en fornuftig 5-dørs dyt, for at være nødsaget til at bringe poderne frem og tilbage i en Maserati ville godt nok være besværligt! Sommetider har vi imidlertid stadig været udsat for vanskeligheder med for lidt pladsF.eks. når vi har været iInvita og handlet nogle havemøbler, som skulle slæbes med hjem. Dette problem er dog heldigvis ordnet nu, for min hustru & jeg har besluttet os for at investere i en trailer.

En trailer er enormt smart og kan faktisk anvendes til rigtigt mange gøremål. Jeg har erfaret, at det ikke udelukkende er i forbindelse med fragt af for eksempel møbler, at traileren finder anvendelse. Såfremt den største af buksetroldene skal fragtes fra skolen sammen med sin cykel, er det selvsagt meget nemmere at stille den op i en trailer frem for at blive tvunget til at spænde den fast på bilen. De gange hvor vi har oplevet at have brug for at køre forbi lossepladsen, har det desuden forekommet os ekstremt nemt at lægge skraldet op i traileren. I gamle dage skulle vi nemlig køre adskillige omgange for at få alt med.

Af disse årsager er jeg rigtigt glad for at eje en trailer. Egentlig er den et af de allerbedste køb, vi har gjort længe, & jeg kan simpelthen ikke huske, at vi i 1. omgang har været i stand til at klare os uden en trailer!