Invester i den ideelle type hestebokse til dit stutteri

Er hestestalden på din rideskole eller dit stutteri udslidt at se på? I det tilfælde er det måske oplagt at se nærmere på, om du vil bruge penge på nyt staldinventar i hestestalden på din rideskole eller dit stutteri. Med nogle nye staldvinduer eller stalddøre i hårdt træ kan du fx ændre bygningens udtryk markant for en overkommelig pris i forhold til en komplet renovering af stalden. Samtidig er det muligt for dig at forbedre dyrenes trivsel mærkbart, såfremt du udskifter deres små hestebokse med nye rummelige hestebokse i specialmål.

For et halvt år siden fik vi lavet en kæmpestor istandsættelse af stalden på mit stutteri. Vi fik hjælp af et firma, der var specialiseret i staldinventar til heste før istandsættelsen. De sikrede os gode råd om, hvilke af de forskellige hestebokse i deres udvalg, der modsvarede indretningen i staldbygningen. Derpå vejledte de os om, hvorledes vi med nye staldvinduer samt stalddøre i hårdt træ, ville være i stand til at give stalden et flot udseende. De var tilmed i stand til at fremstille al staldinventar fra hestebokse til stalddøre og staldvinduer efter specialmål, der harmonerede med stalden.

I kølvandet på renoveringen af stalden, er det for alvor gået op for mig, hvor omfattende en betydning for dagligdagen i vores staldbygning, staldinventaret har. Ikke alene har vores ponyer mærkbart bedre i de rummelige løsdrifts hestebokse. Den daglige opgaveløsning er også blevet meget lettere som et resultat af, at hesteboksene har en vippekrybbe. Ydermere har vores nogle smukke staldvinduer og stalddøre bevirket, at staldbygningen er blevet en fryd for øjet at se på.

Har du også overvejet at få udskiftet staldvinduer og stalddøre med nogle nye i hestestalden på dit stutteri? Så kan jeg til enhver tid anbefale det staldindretningsfirma, der varetog totalrenoveringen af vores hestestald. De lyttede virkelig til alle vores tanker, og deres staldinventar sortiment er præcist lige så kæmpestort som standarden er upåklagelig. Uanset om du har planer om at få nye stalddøre med dobbelt vinduesparti eller en anden slags staldinventar, er de som følge deraf den oplagte samarbejdspartner at vælge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>