Invester i de rette kunststof hjul samt taljer med radiostyring til din virksomhed

Sikkerhed og gode arbejdsforhold er til enhver tid vigtige parametre på byggepladser. Som følge heraf er det essentielt, at du inden købet overvejer dine behov nøje, såfremt du du som ejer af en entreprenørvirksomhed fx står overfor at skulle købe nogle nye rustfrie hjul, taljer med radiostyring eller personligt faldsikringsudstyr. Den optimale måde at forebygge ulykker på er, at sikre en optimal planlægning og uddannelse til alle håndværkere på byggepladsen. Samtidig bør alle taljer altid benyttes korrekt, og de bør være efterset.

Hvis du vælger faldsikringsudstyr til dine ansatte, er der flere omstændigheder, som du som udgangspunkt altid er nødt til at tage højde for. På byggepladser og lignende er faldulykker nemlig blandt de mest farlige ulykker. I forbindelse med valg af forskelligt faldsikringsudstyr til byggepladsen skal du som følge heraf tage højde for, at udstyret ikke mindst er godkendt til forholdene i henhold til de til enhver tid gældende standarder og love. Dertil skal alle typer af personligt faldsikringsudstyr have et serviceeftersyn med et års mellemrum samt udskiftes efter fire til seks år fra anskaffelsesdatoen, idet den gennemsnitlige holdbarhed for faldsikringsudstyr er 5 år i praksis.

Der er tillige mange faktorer, der spiller ind når du skal vælge hvad for nogle kunststof hjul, som faktisk vil indfri din virksomheds behov på den bedste måde. For det første kan du med fordel tage højde for, om virksomhedens nye hjul udelukkende skal anvendes engang imellem, eller om de bør være holdbare nok til at kunne modstå slitage fra en nonstop rullen. Dit valg af sværlast hjul til dit byggefirma samt deres belastningsevne har nemlig afgørende betydning for hele udstyrets vedligeholdelsesbehov og udstyrets sikkerhed og arbejdseffektivitet.

Er det i stedet nye taljer, som du som arbejdsgiver skal købe til din entreprenørvirksomhed, er der ligeledes flere muligheder. Du vil fx kunne anskaffe automatiske taljer med forskellig bæreevne afhængigt af, hvad der er i tråd med behovene i din byggevirksomhed. Inden du investerer i nogle nye taljer, bør du af den grund til hver en tid sørge for, at du modtager en reel vejledning. Hvad enten du som arbejdsgiver skal investere i faldsikringsudstyr, manuelle taljer eller nogle nye hjul til dit firma gælder behovet for en optimal rådgivning indlysende nok til hver en tid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>