Interferon behandling med Rebif er effektfuldt mod en autoimmun sygdom

Som de fleste har du sikkert utallige spørgsmål, som du savner et svar på, hvis din læge har givet dig en melding om, at du lider af den frygtede sygdom dissemineret sclerose. Dit immunsystem er nemlig ikke i stand til at kende forskel på fremmedlegemer og kroppens egne celler, hvis du har dissemineret sclerose såvel som en anden autoimmun sygdom. Dette forårsager en såkaldt demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne destrueres, idet dit immunsystem går til angreb på selv de raske celler i dit system.

Som patient med multipel eller dissemineret sclerose er det væsentligt, at du på et tidligt stadie modtager en behandling, der harmonerer med netop den type sclerose, du som patient lider af, og særligt det omfang, som sygdommen er nået hos dig. En hurtig indsats vil nemlig sikre en god chance for, at patient med multipel sclerose får mulighed for at forlænge dit liv markant og have en tilværelse med en livskvalitet, der er bedre til trods for sygdommen. Den anerkendte interferon behandling tidligt i sygdomsforløbet er den oftest anvendte behandling.

Den væsentlige fordel ved at få for eksempel Rebif behandling eller en anden interferon behandling så hurtigt som muligt efter din sclerose diagnose er blevet stillet er, at behandling virker sygdomsdæmpende. Dermed kan du med denne behandling forstørre hvor stor en periode, der er mellem hvert attack samt mindske antallet attacks. Dette giver kroppen den nødvendige ro til at restituere og på samme tid formindske effekten af den ødelæggende demyelinisering.

Det bedste råd er at få informationer om din sygdom ved din familielæge, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, på hvilken måde interferon behandling kan bremse udviklingen af multipel sclerose. Ved at søge på internettet finder du desuden en masse god information om, hvorledes du får en højest mulig livskvalitet på trods af en uhelbredelig autoimmun sygdom, samt hvorfor Rebif interferon behandling er en så virkningsfuld sclerose behandling mod den demyelinisering, der sker ved multipel sclerose.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>