Interesseforskel i hjemmet – hegnsstolper + havelåger vs. pølser og kager og børnelege

Imens jeg tuller rundt og grunder over barnets børnefødselsdag med kakao + overvejelser vedr. lagkage + saftevand, så kan kæresten ik fokusere på noget andet end hegnsstolper og havelåger. Seriøst. Ham og jeg skal til at have skifte vores lille haves mosgroede rækværk, og arbejdet kræver nye hegnsstolper og at vi må vælge ml mange blandede havelåger. Det er fair nok men kan haveprojektet ikk lige vente til når vi har klaret børnefesten, når vi får 21 børnehaveunger rundt om bordet? Alt det festivitas er virkelig pyyyh at klare helt alene, mener jeg.

Min mand og mig har snakket hvorvidt vi skal skaffe os ekstra høj låge til haven, og for nyligt har manden fundet nogle solide havelåger, der heldigvis også kan låses. Det er dejligt, for mig og kæresten bor på et sted, hvor der har været flere indbrudsforsøg.

Jeg har ik’ skænket min personlige smag inden for havelåger og hegnsstolper en tanke. Hegnsstolper og havelåger har før været en ting, som stod der, på de steder jeg har levet da jeg var barn og ung. Men jeg og ham må træffe valg om den slags, nu og her hvor ham og jeg bor i hus. Min mand opdagede flere gode butikker online og ønsker ikke på egen hånd at beslutte sig for om vi skal have hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Jeg er sandsynligvis gladest for træstolperne, meen tjoeh det kan da ozz tænkes at hegnsstolper i aluminium er ganske lækre og mere robuste?

Straks at børnehavebørnene er bespist med maraboulagkage og skattejagt, så skal vi os to sammen rekvirere havelåger og hegnsstolper. Hvis det ikke sker hurtigt så tror jeg ikke, at travle jeg får fred for hans ævl omkring haveplaner, hegnsstolper, træ versus alu og det gode ved ved havelåger med lås.