Idet folk siger book stand up beder jeg for, man finder mig

Kan du være behjælpelige med at fortælle det rundt omkring: Gør mig den tjeneste at sige: book underholdning til venner og bekendte. Jeg er lige startet som manager i et booking bureau, og af denne grund står jeg for booking af en lang række forskellig musik og underholdning. Mere præcist events med livemusik og stand up. Men det er en konkurrencepræget disciplin at markere sig i, og af denne grund savner jeg hele mit netværks assistance. For ellers kan jeg vist ikke have moneter nok i forhold til at få mad på bordet. Jeg tror, det gælder om at få sit navn slået fast på markedet i branchefletet m. book standup. En drøm for mig vil være, at hver gang en eller anden overvejer eller gennemfører en søgning på Google på lad os sige book stand up, så er jeg det naturlige valg.

Til en start fik jeg kontakt til adskillige kunstneriske sjæle. Hvor jeg stillede dem spørgsmålet, om jeg ville kunne tage ansvar for bookingen af dem og anden livemusik. oplevede jeg personer, hvilke der afslog mit tilbud, og således har der været en del arbejdsbyrder og svipsere i startfasen. Imidlertid hørte jeg den respektive kunstner, om ikke det skulle være deres navn, der var på alles læber, hvis folk snakkede om book for eksempel stand up. Og det var som regel altid et tungtvejende rationale. Dermed skaffede jeg mig adskillige kunstnere i mit firma. Under alle omstændigheder mangler jeg, at I deler budskabet om mit virke med muligheden for at booke underholdning til hele verden. Det er betydeligt for mig, at føle mig succesfuld.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>