I hvilke situationer projektansættelse vil være det bedste

Kontrakter og ansættelsesregler kan af og til være temmelig kompleks. En korrekt projektansættelse kan være oplagt i i nogle veldefinerede forekomster. Bedømt fra lederens synspunkt er det faktisk perfekt, idet eksempelvis en ansat er tvunget til at tage på barselsorlov, men da ville man vel nok hellere benævne det et 9-måneders vikariat. Dertil er en projektansættelse relevant, såfremt man i virksomheden vil få igangsat et individuelt projekt og måske startet et nyt arbejdsområde. Sådanne situationer sker desuden i kommuner, hvor under de bliver den heldige vinder af nogle særlige projekter, hvilke der trænger til en større grad af indsats i et defineret tidsinterval. Det her er til eksempel i forlængelse af byprojekter, hvor en person bliver tidsagfrænset ansat i relation til et afgrænset område som en park eller lignende.

Bestemte næringsveje lægger naturligt mere op når det gælder projektansættelse end andre. Byplanlæggere hører til de åbenlyse, eftersom de selvsagt har at gøre med indretningsprojekter. Hvor det sundhedsfaglige personale i større grad har en næsten sikker arbejdspres alle 365 dage. Det er også sagen med gymnasielærere. I skoene på den, der søger job vil det være både fedt & dårligt at komme i en projektansættelse. idet du har gået uden arbejde gennem længere tid, er det en klar chance for at komme ud af arbejdskøen igen, fordi man ikke har 100 % så stor en bunke aspiranter til projektansættelser. Derimod ønsker man dog en fast kontrakt, for man vil herved kunne organisere ud i fremtiden. Søger du ansættelser på projektbasis, er den bedste løsning at få hjælp af det rigtige bureau.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>