I det tilfælde, at dit erhverv ej ejer et par navneskilte, kan du sagtens opgive succes

For en uge siden fik vi de up to date professionelle navneskilte, vi har valgt. Til sidst kom øjeblikket endelig! Det ene bestående af aluminium til at have placeret bag min computer, samt det andet bestående af plastik, som skal fastsættes på min jakke – selv har jeg nemlig fået to forskellige navneskilte. De virker vildt æstetiske, så det ser meget perfekt ud. Derfor mener jeg egentlig, at vi har fundet en metode til overskud.

For forretningen har købet af navneskilte gjort en kæmpe forandring. Hvis de har et smukt navneskilt liggende på skrivebordet, kommer effektiviteten helt til tops, kan jeg også føle på personalet, og alting bliver noget mere seriøst. Virksomheden har oveni navneskilte til personalet foruden fået buffetskilte til vores kantine, så folk omsider er klar over, hvad i alverden maden består af.

Navneskilte sælges med magneter eller nål til trøjen eller en fin fod i træ til skrivebordet, og man kan jo få navneskilte af både plastik & rustfrit stål. At her eksisterer ganske afgrænsede muligheder ved navneskilte i stål, da disse har mindre frie muligheder i forhold til pap & plast, tænker flertallet. Der blev heldigvis opfundet revolutionerende metoder mht. gravering, hvilket betyder, at det er præcis så fleksibelt som at designe på pap.

Vist forbliver omkostningerne mindre, når man bestiller navneskilte lavet af plastik samt plastovertrukket pap, men udtrykket udadtil giver et toneangivende element hos klienterne, så denne del må virksomheden næppe spare på.