Hvorledes vælges gardiner og markiser?

Hører jeg ordet gardiner, kan jeg ikke lade være med umiddelbart at forbinde det med bedstes gamle, mønstrede gardiner, statiske samt falmede følgende års passiv rygning, samt så gevaldige & mørke, at de blokerede for halvdelen af sollyset udefra

Af den grund var det nærmest ikke gardiner, som jeg funderede over, da jeg rejste til en anden lejlighed i en anden by. Jeg lærte dog snildt, at nogen mulighed for vinduesdækkelse er uundværligt. Også med hensigten at slippe af med direkte sol inden døre, og desuden for at lukke fremmede ude. Nej – gardiner er uundværlige, dertil helst en markise ved siden af, for at altanen kan udholdes , når det regner. Upraktiske og vægtige gardiner er, til alt held, svært at få fingrene i. Man kan få et væld af divergerende udformninger af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og dertil gardiner, som miljøvenligt formindsker dit varmeudslip.

Dog er der lige meget, som skal vurderes, når man skal udvælge sine gardiner.Hvilken del af boligen & slags åbning, skal tildækkes? Hvad skal anvendelsen af dine gardiner være? Er der idéer til betjeningen? Kontraster og billeder?Også med hensyn til markiser, som også findes i et fantastisk udvalg. De findes som skygge, blokering af vind, afskærmning eller tag.

Hvis du netop vil være lovet, at du til slut har gardiner eller markiser, der er lige til dig, og derfor på mest perfekte måde opnår dine forventninger, er at få besøg af en forhandler, faktisk det nemmeste, hvad enten det drejer sig om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>