Her vil firmaer få lavet verdens mest holdbare navneskilte

I formiddags fik mit firma de nye pæne navneskilte, firmaet har bestilt. Endelig skete det! 2 forskellige navneskilte har jeg selv fået: ét i stål, som kan stå foran min computer, og det andet i papir, som skal sidde på en sweater. Alting udstråler uden tvivl seriøsitet, og navneskiltene er meget pæne. At selskabet derfor har fundet opskriften på lykke, tænker jeg i sandhed.

I forretningen har anskaffelsen af navneskilte en kæmpe betydning. Jeg kan desuden se på personalet, at når man får et flot navneskilt liggende foran sig, kommer motivationen helt til vejrs, og det meste behandles en tand mere fagligt. Dersom at medarbejderne endelig får at vide, hvad de gives at spise, fik vi tilmed navneskilte til firmaets kantine.

Navneskilte sælges jo i både plast & aluminium, og begge findes tilsat magneter eller sikkerhedsnål til skjorten og en elegant holder til et bord. At her eksisterer temmelig få muligheder med navneskilte i aluminium, fordi disse får mindre visuelle muligheder end papir og plast, tænker flertallet. Lige så hurtigt som at designe på plast er det blevet, nu hvor nyskabende måder mht. metalgravering glædeligvis er blevet forsket i.

Vist forbliver priserne mere overkommelige med navneskilte i plast & plastovertrukket papir, men det udadvendte udtryk er et vigtigt indtryk hos kunderne, så dette område må der ej slækkes på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>