Hegn om haven skærmer din familie fra forbipasserendes blikke

Havehegn af alle typer hitter stort hos landets familier, og det er bestemt ikke svært at sætte sig ind i hvorfor. Her i landet er befolkningen , som mange ved, kendt i resten af verden, som et folk, der holder af at værne om privatlivet, og et dertil indrettet hegn må uden tvivl siges at være den bedste måde at holde forbipasserendes nysgerrige blikke ude haven på!

Havehegnene er især mange i forstæderne. I disse områder tilskrives de mange hegn imidlertid i høj grad det store antal af børnefamilier med kæledyr. At holde eventuelle forbigåendes nysgerrige blikke ude af hjemmets grund er nemlig langt fra havehegnets eneste funktion – de er også fremragende til at holde både børn og kæledyr inde i den!

Dansk landbrug og industri har allerede i flere år draget nytte af de smarte havehegn, men nu ser det ud til, at de også har vundet indpas i de danske hjem. De fleste oplever også, at det skaber en speciel stemning med en indkredset have, hvor der eventuelt kan opsættes et gyngestativ til børnene eller laves en mindre urtehave.

For flere familier er udendørs spisning endvidere en meget vigtig del af sommerens familiehygge, og en have afgrænset med havehegn egner sig godt til opsætning af en havegrill, som både familie og venner kan samles om på en vindstille augustaften uden indblanding fra eventuelle nysgerrige naboer.