Har du mundtlige kommunikationsproblemer er en boardmaker optimalt

Såfremt man har et handicap, vil IT være besværligt at leve uden. Til alt held findes der flere programmer, der vil kunne hjælpe samt måske rykke et udviklingstrin op. Boardmaker - https://dal-pres.dk – er billedlig kommunikation, der er super til det formål. Boardmaker er nærmere beskrevet et enestående IT-program, som indeholder et bibliotek indeholdende mange symboler. Man ser adskillige udgaver og forskellige modeller. I én vil du kunne opsætte illustrationer og lave billederne helt individuelle. Man kan derudover lave hele den gruppe af billeder, som du har behov for. I det tilfælde at nogen plages af afasi, er det et stærkt nødvendigt og fundamentalt kommunikationsværktøj. Hertil kommunikerer billeder af og til bedre end ord.

Står du og er usikker på, hvorledes du bruger boardmaker programmet? Heldigvis giver flere steder et undervisningsforløb inden for fremstilling af materialer til billedstøttet kommunikation på den bærbare med boardmaker. På dette kursus lærer du systemet at kende og tilegner dig de basale tekniske færdigheder foruden bliver undervist i, på hvilken måde du anvender symboler til dialog.

Bestiller du systemet, får du en masse med. Afhængigt af produkttypen eller den type boardmaker-produkt, man får. Således kommer du til at kreere forskellige kommunikationsværktøjer. Du kan få talemaskiner og diverse tilbehør osv. Til ét program får man fx over 300 tavleskabeloner. På denne måde bliver du i stand til at forme store formidlingstavler. På dette tidspunkt har du eventuelt fået lyst til at anskaffe dig en boardmaker hurtigst muligt? Da, må du blot skynde dig hen til nærmeste forhandler.