Gode råd til de bedste pallerammer

Ønsker du at bygge fine urtehaver, på grund af, at du befinder dig i den situation, at du er haveinteresseret? Nøjagtigt hvordan, den type urtehaver bør designes, har du nok vanskeligt med at finde ud af i den situation. Jeg ligger inde med et hurtigt løsningsforslag: pallerammer.

Lige det, størstedelen ville sætte i forbindelse med haven, bliver pallerammer egentlig traditionelt ikke rigtig, men de er faktisk meget funktionelle! Pallerammerne bliver lette snildt at folde sammen, idet de ikke benyttes, samt pallerammer bruges normalt til nemmere at kunne stable varer på paller. Dit blomsterbed vil i virkeligheden blive så højt, du behager, som resultat af, at rammerne kan placeres solidt ovenpå hinanden, hvilket anses som den mest praktiske fordel ved at anvende pallerammer til bede. En udholdelig arbejdshøjde, holder bedet væk fra dårlig jord, samt forøger varmen ved blomsterne, udmunder dette i. Alligevel skal man erindre, at pallerammer tit bliver produceret af ganske billigt og naturligt træværk, hvorfor rammerne ej bør røre jordbunden. Det kan evt. blive en fin løsning at afskærme indersiden med plastik.

At rammerne har en god bredde er noget andet godt ved at bruge pallerammer som bede. At rammerne besidder en ret fin bredde til små højbede indeholdende smukke planter plus grøntsager tænker jeg personligt, men størstedelen, synes nok, at pallerammer bliver ganske lille en størrelse.

Det bedste tip er vist, at man blot skal kaste sig ud i det. Pallerammer er lykkeligvis billige, så dersom man fortryder, at man har bygget et højbed ud af dem, er det heldigt nok ikke mange lønninger, som gik tabt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>