Gardiner er lækre at have

Leder du ligesom mig efter gardiner? Jeg er lige flyttet og har bemærket, at jeg skal bruge penge på nye gardiner. Gardiner får til dels en til at tænke på tantes oldtidsagtige, paisley gardiner, ubevægelige samt støvede følgende evige tiders tobaksrøg, dertil så gevaldige og langt fra nette, at de fjernede det meste af lysindfaldet fra vinduet. Så kan du nemt forestille dig, at det ikke ligefrem var gardiner, som jeg beskæftigede mig med, da jeg flyttede til en hot lejlighed et andet sted. Snart lærte jeg ganske vist, at diverse mulighed for afskærmning må findes. Gerne for at blokere for sollys inden døre, dertil ligeledes for at lukke uvedkommende ude.

Indrømmet, gardiner skal der til, og nødvendigvis en markise ved siden af, for at balkonen kan udholdes , når solen brænder. Til alt held er gammeldags og blytunge gardiner alt for gammeldags. Man kan vælge mellem mange divergerende modeller af gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & endda gardiner, der CO2-besparende nedsætter dit varmeforbrug. Der findes desuden oveni utrolig meget, som bør tages i betragtning, før man skal vælge sine gardiner. Hvor, og hvilken vinduestype, skal gardinet sidde på? Hvad skal dine gardiner bruges til? Ligger du inde med krav til betjeningen? Kontraster & billeder? Markiser eksisterer også i en uendelig variation. De laves som skygge, læ for vinden, tildækning eller overdækning. Hvis du netop vil være garanteret, at du til slut har gardiner og markiser, der er skræddersyede til dig, og netop på flotteste måde opfylder dine behov, er at opsøge en gardinforhandler, altid det sikreste, ligegyldigt om der er tale om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>