Foldedøre plus flere elever

Jeg kan rigtig godt lide mit job. Mit arbejde er på en skole, hvor jeg er lærer for indskolingen, det vil sige 1. til 3. klasse og børnehaveklassen. Der er nogle folkeskoler her i byen, som bliver fjernet, og grundet at vores skole er stor, bliver denne skole slået sammen med den ene skole. Dette vil medføre, at vi får foldedøre op inde i de fleste klasselokaler, for så bliver de store lokaler dermed opdelt i to mindre rum. Jeg kan ikke lide, at der skal opsættes disse foldedøre, for jeg godt kan lide at undervise eleverne i et klasselokale med meget plads.

De nye foldevægge skal kunne åbnes, så vi også kan arbejde med de andre klasser. Det er nok faktisk en meget fornuftig ide. Det bliver sandsynligvis også en smule hyggeligere at være i et ikke helt så stort klasseværelse, men jeg er jo bekymret for, om der bliver mangel på plads til mine mange indlæringsaktiviteter, som jeg laver med mine elever. Vores inspektør mener, at vi kan gå ud i storrummet. Han synes, at foldevægge er det bedste at gøre, nu hvor der kommer en masse nye elever, og det er jeg egentlig enig med ham i. Yderligere er det meget mere billigt, end hvis der skulle bygges rigtige vægge. Til alt held kan man købe lydisolerede foldedøre, hvilket jeg er begejstret for, grundet at det ville være ubehageligt, hvis man skulle høre på ikke kun een, men hele to klasser med elever. Dette er fordi, at de jo larmer nogle gange, men de betyder stadig meget for mig. Jeg gad godt vide, hvordan det kommer til at være, når de andre elever kommer hos os på skolen, og vi skal have de nye foldevægge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>