Find en efterskole hvor du kan gøre meget idræt

For to år siden gik jeg på efterskole på Sjælland, og det var en idrætsefterskole. En sportsefterskole har selvfølgelig de lovbefalede, faglige fag, men derudover havde den adskillige tilvalgsfag. Fordi det er en idrætsefterskole, fik man motion de fleste dage. I sidste instans kunne jeg simpelthen ikke lave tilstrækkeligt med motion, og dermed var det temmelig nyttigt, at det desuden var en efterskole med træningscenter. En sportsefterskole, idrætsefterskole er belejlig for dig, hvis du behøver mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og rask og ikke mindst glad. Jeg elsker alt idræt, og siden min skole havde en del sportsgrene som f.eks. volleyball plus boksning et cetera, måtte jeg dyrke så meget sport, som jeg ville. Desuden var det en efterskole, som havde dans, og i grunden endte det med, at jeg blev ganske henrykt for dans. En sportsefterskole vil være velvalgt til dig, såfremt du godt kunne tænke dig at prøve forskellige sportsgrene, og såfremt du elsker sport og at have det morsomt sammen med vennerne.

Da skolen desuden var en efterskole, som havde musik, lærte jeg at musicere med mange instrumenter, hvilket var temmelig medrivende. Tilmed blev jeg oplært i at udarbejde tøj, fordi det nemlig også var en efterskole med design. Sådan nogle efterskoler er passende til dig, såfremt du meget godt kan lide at lave mange aktiviteter, måske noget som du ikke har gjort før, og såfremt du har lyst til at hygge dig sammen med dine venner. Det, som jeg var gladest for ved efterskolen, vil jeg gerne lige forklare om. Efterskolen var en efterskole, som havde friluftsliv som fag. Vi lavede derfor en masse forskellige aktiviteter udendørs, hvilket godt kunne være udfordrende, men rigtig fedt. F.eks. prøvede jeg at klatre, sejle i kajak + bo ude i skoven. En efterskole som denne er belejlig til dig, hvis du er skør med at give dig selv en udfordring. Disse friluftslivsoplevelser forbedrede fællesskabet på skolen.

Kunne du tænke dig at starte på en efterskole? En efterskole har alt, hvad man ønsker sig. Jeg mener, at mit år på efterskolen har været det sjoveste år nogensinde! Min holdning er, at du skal begynde på en efterskole, hvis et eller andet af det, som du har læst her, har været interessant.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>