Find det rigtige egetræsbord til en favorabel pris

Som nyansat reporter på et blad om møbeldesign tog jeg tidligere på dagen til min allerførste bolig- og møbeldesignmesse i Milano. Det første besøg på dagsprogrammet var et display kombineret med et foredrag om design spiseborde. I udstillingshallen var jeg så heldig at finde lige præcis egetræsbord, som jeg meget længe har været på udkig efter til min nye andelsbolig på Frederiksberg. Det er et unikt egetræsbord, der er designet af en af Skandinaviens kendteste møbeldesignere.

Efter at være kommet tilbage til hotellet og har talt om dagens kombinerede udstilling og foredrag om design spiseborde samt det enestående design spisebord, som jeg faldt for, med redaktionen på boligmagasinet, har vi efter mange overvejelser bestemt os for næste udgaves tema. Her har vi ikke kun ambitioner om at producere en billedbåren reportage fra boligmessen i Milano. Vi går tillige bag om alle de ting, som du med fordel kan tage i betragtning, såfremt du har planer om at investere i et design egetræsbord til dit hjem eller måske dit kontor.

Et betydeligt afsnit af næste nummer handler altså om, hvorlunde du udvælger det rigtige design spisebord til dine ønsker og behov. Herunder vil vi bl.a. lave en omfattende præsentation af den anerkendte møbeldesigner, som står bag mit spritnye design spisebord i eg. Hans kendemærke er, at han gør brug af egeplanker, som er hunderedevis af år gamle til at fremstille dette unikke design egetræsbord, som ikke alene er det helt perfekte design spisebord.

Når du køber et design spisebord fra netop denne møbeldesigner og boligkonsulent , får du et holdbart samt flot egetræsbord i høj kvalitet, som kan skabe en unik stil i enhver lejlighed. Samtidig kan et design bord fra dette møbelhus bruges til lige præcis det formål, du vil benytte det til. Uanset om du har behov for et design spisebord, som vækker beundring, et arbejdsbord eller noget helt andet, er dette egetræsbord som følge heraf et rigtigt køb. Som en ekstra fjer i hatten sælges møbelmesterværket til særdeles fordelagtige priser i forhold til flertallet af de sammenlignelige design spiseborde i eg på markedet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>