Europallen er det anbefalede valg til varetransport

Når debatten drejer ind på vareflytning, opstår der ofte en debat angående hvad, der er den overlegne løsning. Nogle benytter for eksempel søfartøjer, alt imens resten sværger til flytransport. Ens for alle er det ikke desto mindre, at det uanset transporteringsredskabet er nødvendigt med stærke paller - www.jyskpalleimport.dk/default.asp, i fremragende kvalitet, hvor lastvarerne kan placeres undervejs på rejsen. I denne forbindelse opstår dette spørgsmål: Hvad er at foretrække – en europalle - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32, eller EUR-paller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33, ?

Det er faktisk temmelig svært at vurdere, fordi EUR-paller i realiteten minder ret meget om en europalle. For at nævne et eksempel er begge paller blåstemplet af ISPM-15, og dvs., at pallerne er blevet tilført varme og godkendte efter den foreliggende lovgivning. Et sådant tiltag formindsker sandsynligheden for, at der bliver overbragt smådyr i skjul af din last.

Normalt kan du vente, at hver europalle kan holde til en lastvægt på halvandet T. Er dine varer tungere, bør du imidlertid ikke afskrive træpallerne. Det er nemlig en mulighed at stille adskillige træpaller oveni hverandre og på den måde forstærke træpallernes tolerance. 3 stablede træpaller vil derved give udslag i en bærekraft på rundt regnet fire og et halvt tons. Det skal dog ikke være denne egenskab, som inspirerer dig til at indkøbe, at du indkøber europallen og ikke EUR-pallerne, for EUR-pallerne ligger inde med en lignende vægtmaksimum og ydermere, i lighed med europaller, er gode for naturen. EUR-pallerne er nemlig kolossalt kostbare som genbenyttelsespaller, og det vil sige, at du i teorien lejer dine paller og let kan tilbagelevere dem, så snart du har brugt dem.

Altså er der alene en ting at sige, hvilket er, at du uanset din købsbeslutning kan være helt sikker på at få fantastiske og stærke paller!