Et solvarmeanlæg omskaber solenergi til varme og elektricitet

Strøm plus varme til boligen kan du modtage på flere måder. Størstedelen af landets husstande modtager varme og energi fra kraftværker og kraftvarmeværker samt fra fjernvarmeanlæg, men efterhånden er der kommet mange nye, prisbillige samt miljøvenlige løsninger. Du kan eksempelvis få et solvarmeanlæg, et pillefyr eller få en varmepumpe installation. Dette er faktisk begyndt at være noget helt almindeligt, frem for alt på vestsiden af Sjælland. Det er en VVS installatør, som skal fikse disse varmekilder.

Solpaneler vil give varme/elektricitet ved hjælp af energi fra solen, og det er besparende, og faktisk miljørigtigt, for der vil blive udledt energi, som er CO2-fri. Solpaneler er siliciumskiver, et metalpanel samt gitter af metal og glas foroven, hvilket en VVS installatør bygger på dit tag. Dette solvarmeanlæg skal man betale ret meget for at få bygget, dog er det omkostningsfrit resten af livet og godt for vores miljø.

Du vil modtage varme fra jorden såfremt du har et jordvarmeanlæg. Det vil foregå således, at en varmepumpe installation pumper varme fra jorden hen i et jordvarmeanlæg. Dvs., at dette jordvarmeanlæg hermed har fået varmen fra jorden ind i dit hjem. Det er en VVS installatør, der ordner alting for dig. Jordvarmeanlægget er ligesom solcellerne en prisbillig, miljørigtig + CO2-fri løsning.

Alternativet til et olie- eller gasfyr er et pillefyr, og dette træpillefyr er tilmed langt mere miljøvenligt plus billigere. Også her er det en VVS installatør, der påsætter fyret for dig, men dog er det din egen opgave at erhverve dig piller og fyre op i dit træpillefyr. Har bloggen fanget din interesse i enten et solcelleanlæg, en varmepumpe installation eller et pillefyr? Kontakt en VVS installatør nu. Vi skal værne om vores miljø!