Et nyt træhus til mig og min fyr

I Nordjylland i en idyllisk by bliver der netop nu bygget nogle nye parcelhuse, og der bygges det, hedder et typehus. Eftersom at mig og min kæreste godt vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu i centrum af byen, til et hus lidt længere ude på landet, vil vi købe sådan et hus. Det ser ud til at blive et flot træhus i lærk, oven i købet med stor have.

Jeg er så glad for, at vores nye typehus, ja oven i købet træhus, kommer til at ligne et sommerhus, for siden jeg var barn, har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus. Det område, vi kommer til at bo i, vil sandsynligvis også se ud som et typisk sommerhusområde, da vores typehus skal ligne alle de andre boliger på gaden. Træhusene vil eksempelvis få ens hoveddøre samt vinduer. Jeg ser meget frem til at skulle opholde mig i et træhus med stilhed, og hvor der er en smule mere plads. Det vil yderligere blive godt med en stor have, der jo er meget formålstjenlig at have, når det er varmt. Jeg holder meget af at opholde mig udenfor, derfor har jeg i lang tid været irriteret over at være i vores lejlighed, når vejret er godt. Min fyr, Martin, er allerede begyndt at knevre om, at han ikke gider at slå græsplænen, men jeg tror dog, at han egentlig også længes efter at kunne være udenfor i en have. Blomster og den slags kan jeg godt tage mig af. Dét gider min kæreste slet ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>